ČIŠČENJE-Tornado ACS

Čiščenje z tehnologijo – Tornado ACS

 Čiščenje z napravo, ki deluje na osnovi vakuma, brez uporabe visokega pritiska,vode ali kemikalij.

Omogoča okolju prijazno čiščenje in odstranjevanje barve z različnih površin. S postopkom peskanja z uporabo vakuma lahko čistimo površine brez prekinitev. Uporabljeni abraziv lahko  ponovno uporabimo. Tornado ACS lahko uporabljamo  v zaprtih prostorih. Posebni ukrepi za zdravje in varnost niso potrebni.

Ta okolju prijazna tehnologija čiščenja je odlična alternativa tradicionalnem peskanju, pa tudi visokotlačnemu pranju in čiščenju z suhim ledom.


Inovativna čistilna tehnika

  •  Odstranjevanje grafitov

ČIŠČENJE IN ODSTRANJEVANJE GRAFITOV

Z napravo Tornado ACS lahko enostavno odstranimo grafite z skoraj vseh površin.Ta metoda je okolju prijazna. Zelo primerena je za čiščenje mineralnih površin in je odlična alternativa čiščenju z suhim ledom ali visokotlačnem pranju z vodo.

Čiščenje fasade

ČIŠČENJE OMETA

Čiščenje fasade brez motenj za okolico in brez negativnih vplivov na okolje.

Odstranjevanje solitra

Odstranjevanje solitra na opečni fasadi

Odstranjevanje solitra z opečnih fasad je lahko velik problem, toda ne z uporabo Tornado ACS. Z to tehnologijo čiščenja ga resnično odstranimo z opeke .Tornado ACS je idealen  za odstranjevanje ostankov cementnega mleka, fugirnih mas, cementa, solitrov, mineralnih nanosov, vodnega kamna, apnenca…

Čiščenje ploščic

čiščenje ploščic,čiščenje protizdrsnih ploščic

Pri čiščenju talnih oblog je čiščenje z napravo Tornado ACS v veliko pomoč. Trdovratne madeže in umazanijo na talnih oblogah odstranimo hitro in nemoteče. Odstranimo lahko madeže rje, solitra, in ostanke barv ali  cementa in vodnega kamna,

Obnova stopnišč

obnova stopnic čiščenje stopnic

Z napravo Tornado ACS je obnova stopnišč iz nzravnega kamna  hitra in nemoteča.Stopnišče med obnovo lahko ostane v uporabi sajTornado ACS deluje po principu zaprtega sistema peskanja in je nemoteče za okolico.

Čiščenje in obnova nedrsečih – protizdrsnih ploščic

Čiščenje nedrsečih - protizdrsnih ploščic v kopališčih

Čiščenje nedrsečih – protizdrsnih ploščic v kopališčih je še posebej zahtevno, vendar to ne drži  za napravo  Tornado ACS. Umazanijo  z nedrsečih površin odstranimo hitro in okolju prijazno, nemoteče za okolico.


Odstranjevanje barv z plovil

Odstranjevanje barve z plovil

Plovila je potrebno redno čistiti in pred novim zaščitnim nanosom odstraniti stare nanose barve. Z Tornado ACS se izognemo zamudnemu in umazanemu brušenju in peskanju starih nanosov. Prav tako pri uporabi Tornado ACS ne onesnažujemo okolice.

 Zaščiteni zgodovinski objekti in spomeniki

Čiščenje grafitov z naravnega kamna      čiščenje spomenikov

Za zaščitene zgodovinske objekte in spomenike je čiščenje in odstranjevanje grafitov še posebej zahtevno, saj pri čiščenju ne smemo poškodovati. Tornado ACS je idealna rešitev za tovrstna čiščenja, saj z ustrezno izbiro abraziva lahko očistimo površino brez poškodb.

Graviranje v naravni kamen

graviranje v naravni kamen

Tornado ACS lahko tudi graviramo v naravni kamen. Graviramo lahko napise, slike, QR-kode,…